Hoofd,schouder en nek massage

 

Hoofd, nek- en schoudermassage

Pijn in je nek, ben je moe of heb je stress? Last van een gespannen gevoel? Neem dan eens een heerlijke ontspannende hoofd-, nek- en/of schoudermassage! Al eeuwen is deze massage een goede methode voor pijnbestrijding en het ontspannen van de spieren en zenuwen. Een massage is zowel lichamelijk als geestelijk gezond voor je!

 

Voor lichaam en geest

Een massage van het hoofd, schouders en nek wordt hoofdzakelijk toegepast bijschoudermassage Alkmaar ontspanningsmassage. De reden dat juist die gebieden worden gemasseerd, is omdat je bij stress snel de neiging hebt om je nek en schouders ‘vast’ te zetten, waardoor je spieren erg verkrampen en je pijn krijgt. Als je de hele dag op kantoor zit, zul je hier vast wel eens last van hebben. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je spieren weer los worden gemaakt en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Je zenuwen worden ook gelijk positief beïnvloed, waardoor de opgebouwde spanning wegvloeit. Na zo’n massage ben je weer lekker soepel!

Niet alleen vooChinese massage Alkmaarr de ontspanning

 De rug-, nek- en schoudermassage is   ook  goed om je spieren even te laten     herstellen. Als je opeens veel gaat   sporten kunnen je spieren overbelast raken. Daarnaast worden mensen vaak lichaamsbewuster wanneer ze ineens veel gaan sporten en dus ook beter merken dat alles een beetje ‘vast’ zit. Ook bij een schouder- of nekblessure of bij RSI is het goed om je spieren eens goed bij te laten komen met deze massage.

Chinese massagesalon in het centrum van Alkmaar